Välkommen

Mitt namn är Björn Sjödin och jag erbjuder er härmed mina tjänster som, om man vill vara högtidlig, "kulturförmedlare". Eftersom jag är mindre högtidlig vill jag hellre rubricera det jag erbjuder som "underhållning".

Att roa på bästa sätt betraktar jag som en KULTURGÄRNING

Tveka inte att kontakta mig!

Visingsökurserna 2019

Förverkliga dina drömmar! Unna dig en veckas spelglädje eller sångsemester på sköna Visingsö! Upplev några intensiva dygn i sällskap med andra hängivna musikälskare. På cykelavstånd finns fina sand- och stenstränder och vackra bokskogar. På dagarna drar remmalagens hästar förbi med sina lass av turister och hästarnas klapprande hovar konkurrerar med jazzrytmerna. Braheskolan erbjuder m a o en suverän miljö för dig som vill ägna en sommarvecka åt musicerande med likasinnade.

Bluesgitarr  - Jazzensemble - Jazzsång - Dragspel

Aktuellt

Aktuellt

 • 2019-04-18
  Swedish Swing Society på Katalin, Jazzbaren
  Antti Sarpila, Ulf Johansson Werre, Björn Sjödin 24 april kl 20.00 Jazzbaren, Katalin, Uppsala, Boka biljetter på www.katalin.com, UNT city 018-478 10 70 eller hos mig! Insläpp från 18.00 ?...
 • 2019-04-17
  Visingsökurserna i sommar har fortfarande lite platser kvar!
  Kolla och hör av dig: Kolla och hör av dig. Finns det inget nu så blir det alltid några återbudsplatser. 28 juni ? 5 juli Jazzsång 1 st Jazzensemble 1, 1 gitarr/banjo, Bluesgitarr 2st Dragspel 2...
 • 2019-04-15
  Vad händer i april/maj?
  24/4 kl 19.00 Peter Getz md Stockholm Jazz trio Konstpoolen i Nynäshamn www.jin.se 24/4 Jazzkryssning med Martin Sjöstedt, Vivian Buzcek, Fredrik Lindborg, Mattias Ståhl, Jesses & His High Five m...
 • 2019-04-14
  Swedish Swing Society
  Antti Sarpila, Ulf Johansson Werre, Björn Sjödin 25 april kl 19.00 Kulturhuset Spira, Caféscenen, Jönköping www.jonkopingsjazzklubb.se 8 juli kl 19.00 Rådmansö Kyrka 9 juli kl 19.00 Vallby...
Till nyhetsarkivet »

Mina orkestrar och andra evenemang