Reginateatern

2022-11-01

Play it Santa - en humoristisk och musikalisk julfest som riktar sig lika mycket till julskeptiker som jul entusiaster. Hur överlever man på bästa sättet? Går det att hitta presenter till hela familjen när det enda stället som fortfarande är öppet är bensinmacken? Stämmer det att det är den som konsumerar mest mat innan nyår som vinner. Hur kontrollerar man lusten att slakta släkten?
Med väl utvalda jullåtar - både de som är bra och de som är förskräckliga - förbereder vi er för en riktigt god jul. jul love it!
Anna Karin"Ako"Nytell Oldeberg, Björn Sjödin, Erik Lidholm, John Fiske, Pal Johnson, & Paul Kessel
7 dec kl 19.00, 8 dec kl 19.00, 9 dec kl 19.00, 10 dec kl 15.00 & kl 19.00
Peter Lind and the Cabaret Band
11 dec kl 15.00 och kl 19.00

Julen Snurrar med Peter Lind and the Cabaret Band
Peter Lind - trumpet/sång, Eva Forsgren - sång, John Högman - sax/klarinett, Jens "Jesse" Lindgren - trombon/sång, Petter Carlson Welden - piano, Kjell Grundström -bas, Björn Sjödin - trummor
Ja, det är faktiskt dags igen - Och tro det eller ej, men denna gång är den ännu juligare. Ni kommer att få gamla favoriter serverade på nytt sätt. Ni kommer att få höra jullåtar ni inte visste att ni ville höra. Ni kommer att märka att den musikaliska juldieten alltid går att variera på fler sätt än man trodde var mänskligt möjligt. Ja, ett par präktiga julkalkoner i text och ton tronar också bland de mer traditionella godsakerna (det skulle inte vara en föreställning med det här gänget annars). Luta er tillbaka och följ med, kära vänner, för nu är det dags - julen snurrar med Peter Lind and the Cabaret Band!